Tiffany lampen... de gezelligheid bij je thuis

Algemene info

Over Ons

Tiffany Lampen zijn onze passie, al sedert 1988, en dit voel je als je binnenkomt in onze toonzaal... Welkom in onze online winkel en hopelijk ook eens in onze echte winkel in Sint-Niklaas.

Onze toonzaal

In onze toonzaal kan je vrijblijvend onze uitgebreide collectie komen bewonderen. De hoeveelheden aangeduid op onze site zijn de hoeveelheden die we hier in voorraad hebben en kunnen direct meegenomen worden!

Openingsuren:

Vrijdag & Zaterdag van 10 tot 17 uur
Contacteer ons om een bezoekje te brengen buiten de openingsuren.

Bestellen

Bestel gerust je gewenste producten via onze website

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ze aan ons over te maken

Online Betalen

Tiffanydeco heeft haar betaalsysteem toevertrouwd aan Ogone e-Commerce, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in 100% beveiligde online betalingen. Betalen kan met credit karten.

Ook kan je kiezen om te betalen door geld over te schrijven op onze rekening. Geen probleem, al duurt het wel enkele dagen langer om je bestelling thuis te krijgen. We moeten namelijk je betaling afwachten.

Betalen in onze toonzaal

Betalen in onze toonzaal kan met contant geld of Bancontact.

OPGELET: In tegenstelling tot onze online shop, kunnen CreditCards als VISA  NIET dienen om in onze toonzaal te betalen.

Leveringen / afhalingen

Je gekochte goederen kunnen worden afgehaald in onze toonzaal tijdens de openingsuren.

Je kan ook kiezen om je producten thuis te leveren

Je gekochte goederen kunnen veilig thuis bezorgd worden door de pakjesdienst DPD:

  • 9 of 10 euro voor België, Nederland, Duitsland en Luxemburg
  • 15 euro voor Frankrijk en UK

Leveringen / afhalingen

Over het algemeen worden je goederen thuis geleverd op ongeveer 2 ( werk ) dagen

Lamp beschadigd toegekomen?

Onze tiffany lampen worden heel goed verpakt en beschadigingen zijn heel zeldzaam, maar indien je lamp beschadigd zou toekomen, is ze verzekerd en zal ze zo snel mogelijk worden omgewisseld.

Is dit 'echte' tiffany ?

Louis Tiffany was de kunstenaar die een honderd jaar geleden een methode heeft uitgevonden waarmee hij glasstukjes aan elkaar kon zetten door middel van koperstrips rond de glaasjes te kleven en die dan vast te solderen. Voordien deed men dat nog met gewoon glas in lood en dat was niet zo mooi ( dikke voegen ) en niet stevig.
In zijn ateliers werden werkelijke kunstwerken gemaakt, toen al onbetaalbaar voor de gewone mens.

Onze lampen zijn GEEN antieke tiffany lampen in die zin dat ze niet door hem zijn gemaakt. Als je deze nog vindt, moet je er tegenwoordig miljoenen voor neertellen!

Ze zijn wel gemaakt volgens zijn methode: met echt handgemaakt tiffany glas, gesoldeerd met tin / lood en geïnspireerd op authentieke modellen.

 

WELKOM

Welkom in onze toonzaal